Aittatar aihealueittain.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

TPK viikko 16: tynkäviikko


Pikainen raportti reissusta:

Päätin yrittää mahduttaa mahdollisimman paljon treeniä alkuviikkoon ennen lähtöä. Aloitetaan se lepo/kevyt viikko vasta perillä!

Koska en ollut varma miten ehtisin treenaamaan kolmen päivän aikana, aloitin tekemällä sitä mitä halusin. Päädyin kuitenkin salille kaikkina kolmena päivänä ennen reissua. Jako tälle viikolle oli siis seuraavanlainen:

Maanantai.
Rinta, olkapäät, hauis, vatsat (tais olla vähän energiaa purettavana)
Tiistai.
Selkä, ojentajat
Keskiviikko.
Jalat, bärsus.

Alexis Bledel esittelee kanssa haukkaa.


Maanantaina aika perussetti, kolme liikettä rinnalle, kolme hauiksille ja toi superi olille.

Penkki

Vinopenkki
12.5kg *12 *10 *9

Rinta ristikkäistaljassa
40 yksikköä *15 2*12

Olkapää superit
Vipu sivulle
Vipu eteen
Vipu taakse
Pystysoutu rotaatiolla
Pystypunnerrus
5kg 2*10 1*8

Hauiskääntö
12.5kg *8 *7 *5+7 (10kg vikat)

Hauiskääntö mutkatangolla

Hauisväsytykset pysäytyksin
6kg 10-1

Jalkojen ja lantion nosto

Vatsarutistukset taljassa


Mä kans!  Hyvin osuu varjo olkapään ja hauiksen väliin, näyttää paljon isommalta molemmat.

Tiistaina taas töiden jälkeen TC:lle. Maanantaina oli selkeästi enemmän porukkaa salilla, kenties international bench day (joka maanantai) veti porukkaa paikalle, mutta tiistaina oli ihanan hiljaista. Tietenkin se toinen niistä kahdesta muusta teki myös selkätreeniä, joten sain nauttia selän takana odottelusta ja hoputtavasta tunnelmasta.

Noin muuten tykkään kyllä kovasti TC:n tunnelmasta, pukkarissa tulee vaihdettua aina muutama sana, jos jonkun kanssa samaan aikaan sinne eksyy. Kaikki salikäyttäjät moikkaavat, kun saapuu paikalle ja meininki on kiva. Hyvä kakkoskoti mulla!

Ylätalja

Ojentajat taljassa

Alataljasoutu

Dippi
3*12
T-soutu
25kg 3*12

Pullover

Vanha kuva Vivalta, mutta huomasin peilistä, että olkapäät on kasvanut. Vähän, mutta vihdoikin.


Keskiviikkona pyysin lähteä vähän aiemmin töistä. Oli vielä pakkaamista jäljellä, mutta halusin ehtiä saada treeniviikon päätökseen. Toinen jalkatreeni neljässä päivässä ei ehkä ollut taas ihan loppuun asti harkittu juttu, mutta ai jumakauta, miten oli hyvä treeni.

Lantionnosto levytangolla
50kg 3*10
SJMV
50kg 3*8

Etureisipenkki
40kg 3*12

Takareisipenkki
40kg 3*12

Prässi
50kg
3*12

Leuat pompulla
*4 *3 *4

Luistelukyykyt
8kg ja 12kg kahvakuulat 3*10

Toinen fiksu syy tehdä jalkatreeni oli seuraavan päivän monien tuntien istuminen. Takareidet saa hyvään jumiin, kun istuu kahdeksan tuntia putkeen superjalkatilalla varustetussa lentokoneessa. Palautuminen nopeutuu ihan huikeasti! Huoh.

Torstai meni siis matkustaessa ja perjantai pöhnässä, mutta lauantaina tuli herättyä aivan liian aikaisin ja pyörittyä sängyssä, joten seitsemältä iskin (uudet) lenkkivermeet päälle ja lähdin jolkottelemaan. Puolisen tuntia siinä meni ja tuli tutustuttua vähän naapurustoon.

Uudet releet. Ihan törkyhyvät päällä.

Lenkin varrella paikallinen vpk.
Ja aika pähee kirkko.
Ja tyytyväinen lenkkeilijä.

Juokseminen uudessa ympäristössä innostaa, mutta Pittsburgh on mäkinen kylä. Eli enimmäkseen juoksen yhtä katua, joka on vähän tasaisempi. Onneksi siinäkin on nähtävää. Laitan ensi viikon raporttiin enemmän kuvia maisemista matkan varrella. Lähinnä niistä asioista, mitkä miellyttää silmää.

Olen tyytyväinen viime viikkoon, reissusta huolimatta ehdin tehdä kaikki salitreenit ja lisäksi ehdin käydä myös juoksemassa. Nyt jatkan reissusta nauttimisesta, puspus.

-Aittatar


1 kommentti: