Aittatar aihealueittain.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

TPK viikko 7: sijaisia ja mustelmia

Tämä viikko kuluu siihen, että hoidan viime viikon treenit loppuun ja tankoilen.

Tiistaina siis rinta ja vatsalihakset sai kyytiä

Penkki
20kg 2*20
30kg 3*10
Voimapyärä
12/10/10/10

Rinta ristikkäistaljassa
12.5 10
10 2*10
Vatsalihakset taljassa
35kg 3*12

Vinopenkki
15 *4
12.5kg *8 *
Vatsalihakset negatiivisessa penkissä
5kg *12
10kg *12

Kun oli takana ensimmäinen savuton kuukausi, palkitsin itseni uudella treenikassilla.


Sitten taas tankoilemaan tunniksi. Meillä oli sijainen, kun Terhi oli kipeänä. Ja mikä sijainen olikaan!? Upea ilmestys, joka muistutti cherry dollfacea ja näytti siltä, että pystyy tangolla mihin vaan. Ja ne käsivarret. Lihaksikkaat, kauniit, just sellaiset, kun mä haluan. Satu oli vielä todella hyvä opettaja, joten likka veti pisteet kotiin ja mun tankoilumäärä per viikko tuplaantuu nyt. Eli torstaille, Satun tunnille, tehty varaus. Terhin tunteja ei myöskään voi jättää väliin. I'm getting deeper into this stuff.

Voitte varmaan päätellä tästä hehkutuksesta, että tunti oli hyvä. Mulla on joku ihmeen every-other-lesson -kirous, kun nyt oli ihan eri akka tangolla. Tehtiin muutama uusi juttu, mutta lähinnä hiottiin vanhoja juttuja. Oli kiva, kun sai toisen näkemyksen, miten tiettyjä juttuja tehdä. Näin löytää sen itselleen toimivimman tavan liikkua tangolla. Olen varma, että kaksi kertaa viikossa treenaamalla ja kahden eri taiturin opastuksella alkaa puitteet edistymiselle olla melkoiset.

Tahdon oppia paljon, nopeasti ja imeä itseeni tietoa. Haluan voimaa, jotta tekeminen ei jää siitä kiinni. Haluan lisää liikkuvuutta, jotta liikkeet ei näytä pelkästään henkensä uhalla tangosta roikkuvalta akkaihmiseltä. Haluan kärsivällisyyttä, kun en edisty sitä tahtia kuin toivoisin. Haluan nahan, joka ei näytä tankoilun jälkeen siltä, että kuljen aitan kerrosten väliä pelkän painovoiman avulla. Haluan rohkeutta kokeilla liikkeitä, jotka herättää mun mummoitsesuojeluvaistot (Copyright by Tiiti).

Tältä näyttää Cherry Dollface.

Torstaina oli siis taas tankoilua, tällä kertaa Satun oma tunti. Vaan kuinkas kävikään? Satu oli poissa ja tuuraamaan tuli Maija. Onneksi Maija opettaa Hyvinkäällä ja Riihimäellä, niin ei nyt noussut treenaustarve kolmeen per viikko.

Maija veti kovan ja tarkan treenin. Neiti joka tituleerasi itsensä sekä nilkka-jalka-polvi- sekä inverttinatsiksi, ei päästänyt tyttöjä helpolla. Mutta näyttipä kaikki mitä tehtiin taas asteen verran tyylikkäämmältä, ja saatiin jokainen tehty liike vietyä taas asteen verran eteenpäin.

Inverttiä en saanut lainkaan tehdä, koska Maijan mielestä pää ylösalaisin ei roikuta ennen kuin sinne päästään itse hallitusti. Ja minähän en pääse. Lähellekään. Siellä mä sitten nostelin persusta ilmaan toivoen parempaa huomista ja sitä hetken kun takalisto nousee pään yli.

Päästiin me kokeilemaan jotain uuttakin. Polvitaivepidosta (OJENNA NILKAT!) siirryttiin sulavasti (baaahahahaha, todellakin!) Supermieheen. Ja arvatkaas mitä!? Löysin uuden alueen jalkojen ihosta, joka ei ollut vielä ehtinyt tottua tankoon. Järjetön kipu taas kerran, vaikka kokelin supermiestä vain kerran.

Supermies tyylillä, omanihan oli aikalailla kopio tästä. 

,
Tässä tän viikon tulos. Ai onko mulla mustelmatonta paikkaa jaloissa,  kysyt. No pohkeesta taitaa joku löytyä.

Sunnuntaina treenit taas päätökseen, tällä kertaa jalkatreenin parissa.

Kyykky
25kg *10
35kg *12
45kg 2* 10

Sjmv
55kg 3*10

Askelkyykky
2*8kg 3*10
Etureisipenkki (Superhidas)
40kg 3*10

Aikalailla tasan tunnin väänsin ja sit veks.

-Aittatar

Ps. Ukon työkaveri (nainen) oli lueskellut mun blogia ja ensinnäkin kuvaili mua himosaleilijaksi, joka itsessään tuntuu jo upealta, mutta se mikä tämän tätin hymyilemään korvasta korvaan, oli että mulla on kuulemma hirveen kokoinen haba! Tai ainakin aikamoinen, sanantarkasti ei muistettu kehua. Tää ansaitsee jo sydämen. <3

Herra K on nynykyään jo vähän sylikissi.

4 kommenttia:

 1. Hahahaa! :D Niin tutun näköisiä mustelmia!
  Ja siis Satu oli aivan ihana opettaja! <3

  Missä salilla käyt tankoilemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn just tuolla Keravan Fitnesspalla, missä Satu suakin opetti.

   Ihana ope ja super kannustava. Ja KAUNIS! :)

   Eilisen tunnin jäljiltä mulla on ihan ihka uusia mustelmia, eli kainalot korkattu! Saas nähdä mitä Satu keksii huomiselle pään menoksi.

   -Aittatar

   Poista
  2. Oi ihanaa! :) Saat nauttia Sadun opeista enemmänkin siis!

   Kivoja tunteja!

   Poista
  3. Joo, ihan mahtavaa! Onnen likka oon.

   Ihanaa tankoilua myös sulle, pidä kiinni henkesi edestä! :'D


   Poista