Aittatar aihealueittain.

maanantai 26. toukokuuta 2014

TPK viikko 21: Kesä on liikkujan parasta aikaa.

A.k.a. Esittelyssä Essin haaroväli. 

Maanantaina päiväpeli lätkässä ja sitä ennen kehonhuoltoa, eli hierontapäivä. Käytiin taas läpi mun ikijumisia jalkapohjia, pohkeita ja reisiä. Lisäksi Kervinen runnoi selkää kuntoon, aiemmin enemmänkin vaivanneita käsivarsia unohtamatta. Teki nannaa.

Lätkäkevään kunniaksi kaivoin tämän vanhan kuvan esiin.Tiistai.

Hinku salille oli yllättävän kova, mutta edellisen päivän hieronta muokkasi treenisuunnitelmia. Tarkoitus oli tehdä perus selkätreeni, eli selkä, ojentajat ja olkapäät. MUTTA selkähän mulla oli ihan juntturassa, joten sen rääkkääminen ei tulisi kuuloonkaan. Mutta penkkipäivään kuuluu vatsojen treenaus ja ei muuten napannut tippaakaan.

Tein kompromissin ja treenasin rinnan ja räpylät.

Penkki
20 2*15
30 *8
35 *6 *6 *6

Ristikkäistaljassa rinta
40yksikköä 3*15

Hauiskääntö
12.5kg *7 *5
10 *7 *10

Ristikkäistalja hauis
30 yksikköä 3*15 1*12

Ojentajat taljassa narulla
30 *12
35 *10 *10

Ojentajat käsipainoilla niskan takaa.
5kg 3*10

Pitkästä aikaa kynnet ja treenivaatteet sävy sävyyn. Ja pinkkinä, who would've thunk.


Keskiviikko.

Töiden jälkeen ei taaskaan kiinnostanut salihommat sen taivaallista. Joten minäpä jätin menemättä. Päätin sen sijaan mennä harjoittelemaan puttausta Keinukallioon. Vaan mites kävikään?

Jotkut asiat ei hävetä mua laisinkaan. Voin pukeutua pöljästi tai tanssia rumasti, eikä hetkauta lainkaan. Vaikka kuka ajattelisi ja mitä. Eikä ne varmaan edes ajattele ja sillä ajatuksella kaikki on paljon helpompaa.

MUTTA. Mä en toisissa asioissa osaa olla ollenkaan lungi. Tää ilmiö näkyi jo viime viikon Frisbeegolfneitsyydenmenetykdessä. No nyt mä menin sinne helvetin (sorry äiti, taas) Keinukallioon seisomaan kiekkokassi olalla, kun muut harjoitteli. En vaan uskaltanut mennä sinne. Vaikka mitä ihmettä sillä ois ollut väliä vaikka joku olisikin ajatellut, että olenpahan huono?

Venyttelin siinä odotellessa, joten ei ihan hukkaan mennyt aika. Ja sain mä pari puttia heitettyä, kun KAIKKI MUUT KATOSIVAT.

Alkoi satamaan, joten jonkin aikaa siinä seistyäni lähdin kotiin häpeämään.

Kuumuus aiheutti historiallisen tapahtuman. Uskalsin pukea lyhyet shortsit jalkaan.


Torstaina

On se jännä juttu, kun tuolla ulkona voisi liikkua näillä keleillä vaikka koko pitkän päivän, mutta salille ei kiinnosta mennä yhtään. Erittäin jännä. Onneksi jälleen kerran tuli todistettua itselleen, että ikinä ei ole turhaa salireissua (paitsi se yksi, josta joskus kirjoitin) ja se motivaatio kyllä TC:n kellarista löytyy, kunhan lähtee etsimään.

Tein tiistailta siirtyneen selkätreenin yhdistettynä olkapäihin ja niihin pirun vatsoihin.

Ylätalja niskan taa
25kg 2*10
35 *10 *10 *10

T-soutu
20kg *12
25kg *10
30kg *8
25 *10
20 *15

Vipunostot sivulle
8kg 2*10
Pudotussarjoina failureen
8kg
7kg
5kg
Loppuun
5kg 2*15

Pystypunnerrus
8kg *15 *12 *15
7kg *15 *12

Vatsat vinopenkissä
10kg *10 *15 15
16 *10
Pystysoutu rotaatiolla
7kg 4*10

Vatsarutistuslaite
20kg *15
30kg 2*15

Salikeiju huomasi, että joku oli vienyt laastarit ja vanulaput. Lauran kehoituksesta kävin ostamassa uudet. Kostoksi.


Salin jälkeen hain Lauran ja mentiin Krapihoville avaamaan Mankeliaitan kesäkausi omalta osaltamme. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos tänne päin eksytte.
Mankeliaitta netissä.

Suomen peli alkoi kahdeksalta, eli meille jäi aikaa tapettavaksi. Kävimme siis hiekkakentällä harjoittelemassa heittoja. Alan ymmärtämään mitä pitäisi tehdä, mutta vain harvoin onnistuu toteutus. Mutta nyt saan heitoille pituutta, joten kiekot lentää paljon kauemmas ihan mihin sattuu. Joku voisi väittää, ettei tämä ole edistysaskel. Let's agree to disagree.

Sain mun hukkuneen putterin tilalle uuden ja nyt se on varusteltu mun tiedoilla. Eipä siitä ole hyötyä, jos joku kiekkoni haluaa varastaa. Niinkuin työkaverille kävi, pitkä heitto ja kiekko lopullisesti näkyvistä. Tunti myöhemmin tuli ilkkuva puhelu, kuinka kiekko on jo Oulussa. VMP.

Lauantai.

Koska perjantaina mun auto taas hajosi, olin viikonlopun liikenteessä pyörällä. Ostin sen viime vuonna ja en ole ihan liikaa ajellut.

Tässä on mun potta. Kai säkin käytät?


Aloitin aamun kahdeksan aikaan, kun poljin Teboilille aamupalalle. Ennen yhdeksää olin jo Urkkakeskuksella heittelemässä kiekkoa. Ei minkäänlaista stressiä, kun sain olla yksin radalla.

Sain uuden kiekon. Se on Buzz. Se kuului jollekin ennen mua, joten piti tuhria tiedot.
Mutta en osannut lopettaa.


Ihan loistava aika kyllä tällaisen stressipupun käydä kiertämässä. Ei muita, eikä liian kuuma. Juuri tästä syystä meillä onkin Lauran kanssa sovittuna helatorstaina breakfast and disc golf -treffit. Jos kelit sallii.

Kolme kierrosta vedin, sitten jano ja kuumuus oli liikaa ja jatkoin matkaa.

Pyöräilin vielä Tuusulan Rantatien kautta Järvenpäähän syömään jäätelöä ja hampurilaisia. Cheat meal ftw. Kotiin kun konkeloin, oli järkyttävä vastatuuli tai sivutuuli ja itkin lähestulkoon onnesta, kun pääsin vihdoin aitalle.


Puujalkakävely pääsi myös mun lajikokeilu2014 listalle.
Sunnuntai

Vähän myöhemmin sain itseni liikkeelle, kuin lauantaina, mutta kymmenen pintaan olin taas Urkkakeskuksella. Ensimmäisellä kierroksella hukkasin kiekon. Heitin sen kasvustoon, joka hetken sompailun jälkeen osoittautui nokkospelloksi. Awesome. Vielä vähän yritin heilua, mutta ei mitään näköhavaintoa, joten olin ihan että "Fuck this shit, not worth it!" Jos olisi ollut kyseessä mun uusivanha Buzz, olisin edelleen siellä pyörimässä.

Mun edessä oli perhe, joten heillä kesti aikansa joka väylällä. No ei haitannut mua, kun yritin keksiä miten pääsisin menemästä salille. Kolmannella väylällä tein kyykkyjä, neljännellä en ehtinyt nokkospellon jälkeen mitään ylimääräistä, viidennellä askelkyykkyjä. Kuudennella väylällä odotellessani, punnersin ja sumokyykkäsin. Seiskalla vuorossa pohkeet ja luistelukyykyt ja vikalla väylällä askelkyykkäsin jälleen.

Vois melkein suunnitella koko treenin muutaman kierroksen ympärille. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.Aloitin tokaa kiekkaa, mutta alkoi vituttaa oma osaamattuus kolmannen väylän kohdalla niin paljon, että käännyin kannoillani ja menin tekemään jotain missä en ole ihan p***a. Lähdin salille.

Pyörällä liikkuessa ihan ehdottomasti järkevin treeni on jalat. Niitä siis kiusaamaan seuraavasti:


Lantionnosto
20kg *10
40kg *10
50kg *10
40kg *10
30kg *12
20kg *15

Jalkaprässi
50kg *10
75kg 3*10
50kg

Takareisipenkki
45 *15
50 *10 *12

SJMV
22.5kg käsipainot 3*10

Etureisipenkki.
40kg *12 *10 *12

Salilla tällaisena järjettömän kuumana päivänä on aika tukalaa. Vinolla tasolla istuessa tunnet, kun valut oman hien mukana alaspäin milli kerrallaan. Happea ei oöe lainkaan ja hiki virtaa kuin tulvivasta padosta. Eli ällöttävää, mutta aika hienoa.

Koska on tullut ulkoilua niin paljon, oli ajankohtaista ostaa arskat. Minäpäs ostin kahdet, 'cause I'm a girl.

Peilaavat.

Ja kamokuvioiset.


Illalla treffasin vielä Lauran salaatin ,kahvin ja apinapuuhastelun merkeissä. En ole pässyt tankoilemaan, joten oli päästävä jotenkin vähän purkaa energioita!

Keskittyy.

Keskittyy.

Keskittyy.
Mutta mikään keskittyminen ei auta, kun on vastarasvattu iho ja painovoima.
Mutta valuessa kun hymyilee, ei kuvan katsoja tiedä minkään olevan vialla?

Mut onhan tää kivaa!
Vaikkakin vähän jännittää. Sikaniskaa.

Poistun paikalta.


Tässä vihdoin päästään alaotsikon raflaavaan aiheeseen, Essin haarat:

Ensin ujommin.

Ja sit mennään.

Ylösalaisin kanssa.

Ja vaakatangolla ilmeellä.

Loppuun mustavalkoisena.

Leikkipuistot on ehkä siisteintä mitä tiedän. Ruoan lisäksi. 
Leikkipuisto piknik, siinäpä ideaa, who's in?

-Aittatar


Lauantaina matkan varrelta löytyi tällainen rakkauspakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti