Aittatar aihealueittain.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Ensimmäinen teksti ja joulukoristeita

Kirjoittaminen on minulle ollut aina työn ja tuskan takana. Kuitenkin pääni sisällä on paljon ideoita,  jotka ansaitsevat tulla julkaistuksi. Paljon on myös asioita,  jotka olisi pitänyt pitää omissa ajatuksissa,  mutta jokainen meistä on varmasti joskus suoltanut turhuuksia.

Olen meikkaaja/maskeeraaja, askertelen,  taiteilen ja ravaan salilla. Näihin asioihin tulee kirjoituksenikin keskittymään. Lupaan kuitenkin,  että välillä ajatukseni harhailevat valittujen aiheiden ulkopuolella ja niistäkin jätän leimani tänne.

Nyt joulun ollessa ovella,  ulkona vallitsevasta harmaudesta ja märkyydestä huolimatta,  on jouluaskartelut ajankohtaisia. Näistä ensimmäisenä esittelen kuusenkoristeeni,  jotka päätyvät ensimmäisenä koristamaan lahjapakettejani.

Nämä joulukoristeet eivät ole kovinkaan jouluisia tai perinteisiä,  mutta niiden puolustukseksi on kerrottava,  että kuviot on massasta leikattu piparimuoteilla.  Galaksit innostivat minut tekemään sarjatuotantona tähtisumua ensimmäisen askarteluillan teemavärillä: vaaleanpunaisella. Teemaväriin oli selkeä syy,  akryylimaaleja oli vain musta, valkoinen, punainen ja muutama metalliväri. Toisella kerralla,  viisaampana, olikin värien kirjo jo suurempi,  jolloin syntyi muun muassa Uni- corniksi nimetty yksisarvinen:
Kunhan saan joululahjat jaettua, niin lisään kuvia muista tuotoksistani. En kuitenkaan halua riistää yllätyksellisyyttä pakettien saajilta,  ainakaan tätä enempää.

Kunhan pääsen hetkeksi istahtamaan ja analysoimaan itseäni,  lupaan esittäytyä tarkemmin.

Tästä on kuitenkin hyvä lähteä liikkeelle.

-Hän joka aittaa asuttaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti